Nokia Lumia 550 Black | rabljen gsm aparat

Nokia Lumia 550 Black | rabljen gsm aparat

Nokia 230 | rabljen gsm aparat

Nokia 230 | rabljen gsm aparat

Nokia Lumia 550 Black | rabljen gsm aparat

noben
Rabljen Gsm aparat Nokia

Za nemoteno delo poskrbi štiri jedrni procesor Snapdragon. Na voljo je 8GB pomnilnika za shranjevanje podatkov, kateri se lahko razširi z uporabo spominske kartice microSD do 200 GB

80,00 €
Na zalogi
SKU
54107

Rabljen Gsm aparat Nokia Lumia 550

Oprema: baterija, polnilec

Garancija: 2 meseca

Opis:

Microsoft Lumia 550, črna. Deluje na operacijskem sistemu Windows 10. Za nemoteno delo poskrbi štiri jedrni procesor Snapdragon. Na voljo je 8GB pomnilnika za shranjevanje podatkov, kateri se lahko razširi z uporabo spominske kartice microSD do 200 GB.

 

Opravljajte delo kjerkoli ste

Z operacijskim sistemom Windows 10, ki je nameščen na Lumio 550, lahko enostavno dostopate do Microsoftovih storitev in aplikacij, s katerimi ste seznanjeni že na vašem prenosniku. OneDrive poskrbi, da varno shranite vaše podatke v „oblak“. Tako boste lahko dostopali do njih kjerkoli se nahajate. Office orodja pa poskrbijo za bogato urejanja besedila neposredno na pametnem telefonu Lumia 550.


Zmogljiv

Lumia 550 je zasnovana za 4G LTE, kar zagotavlja hitro podatkovno povezavo. Večopravilnost je nemotena čez vse vaše odprte aplikacije z vgrajenim štiri jedrnim procesorjem Snapdragon. Velik zaslon 11,93 cm (4.7") odlično opravi nalogo prikaza vsebin, saj je poln barv in hitro odziven. Za delovanje vsega pa je pomembna tudi baterija. Lumia 550 je opremljena z zmogljivo 2100 mAh baterijo, ki je zasnovana za varčevanje in učinkovito porazdelitev porabe energije.

 

Uradna stran 

 

* Aparat je predmet komisijske prodaje, DDV ni posebej izkazan na podlagi 110. člena zakona o DDV

 

Več informacij
Model ni na voljo
Proizvajalec Microsoft
Značilnosti ni na voljo
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nokia Lumia 550 Black | rabljen gsm aparat
Vaša ocena