Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505

Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505

Samsung Galaxy Tab A6 SM-T580 | rabljena tablica

Samsung Galaxy Tab A6 SM-T580 | rabljena tablica

Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505

noben
Nerabljena tablica Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505 | Oprema: USB kabel, polnilec, škatla, navodila | Garancija: 24 mesecev
Redna cena 299,00 € Akcijska cena 249,00 €
Na zalogi
SKU
54705

Nerabljena tablica Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505

Oprema: USB kabel, polnilec, škatla, navodila

Garancija: 24 mesecev

Opis:

  • zmogljiva Li-Ion 7040 mAh baterija
  • 32 GB vgrajenega spomina (do 19,5 GB za uporabnika)
  • 3 GB delovnega pomnilnika
  • 8-jedrni procesor z 2,0 GHz + 1,8 GHz
  • operacijski sistem Android 10 v slovenščini
  • zaslon diagonale 26,3 cm (10,4"), ločljivosti (2000 x 1200 točk)
  • odklepanje s pomočjo prepoznavanja obraza
  • deluje z nano SIM-kartico
  • razširljiv spomin (mikro SD-kartica)


 S tanko obliko, živahnim sistemom zabave in neverjetno zmogljivostjo je novi Galaxy Tab A7 pravi življenjski spremljevalec s slogom. Galaxy Tab A7 je narejen, da navduši, ob tem pa zagotavlja neverjetno realistične izkušnje. Elegantna kovinska oblika z debelino le 7 mm in simetričnim robom je na voljo v treh barvah – temno sivi, srebrni in zlati. Svet vsebin pa je na dosegu vaših prstov, vse, kar potrebujete, je tablični računalnik z odličnim zaslonom in čudovito bogatim zvokom. In zdaj je lahko vaš, s širokim in dinamičnim 26,31 cm (10,4") zaslonom ter štirimi zvočniki z Dolby Atmos prostorskim zvokom. Vaša vsebina oživi kot v kinodvorani. Hitri procesor in zmogljivi RAM-pomnilnik omogočata hitro in nemoteno igranje iger. Velika baterija s kapaciteto 7040 mAh zagotavlja dovolj energije za ves dan. In če je vaša baterija skoraj prazna, jo vključite in napolnite s funkcijo 15-watnega hitrega polnjenja. Galaxy Tab A7 ima vgrajen 32-gigabajtni pomnilnik za vse videe, slike in datoteke z visoko ločljivostjo. Lahko pa ga še razširite z micro SD-kartico. Če so vaše oči utrujene od gledanja zaslona, preizkusite temni način in tako zmanjšajte obremenjenost oči. Uporabljajte ga ves čas ali samo zvečer, in vaše oči vam bodo hvaležne. Temni način vam prav tako pomaga varčevati z baterijo. Preprosto se dotaknite gumba za vklop/izklop na hitri plošči. Kamera Galaxy Tab A7 tabličnega računalnika je pripravljena, da posname in deli vaše trenutke. Z 8 MP glavno kamero vaši spomini ostanejo živahni, svetli in razločni. Galaxy Tab A7 z Google Duo vam pomaga ohraniti stik z vsemi ljudmi, ki jih ne morete videti v živo. Ne glede na to, ali želite preveriti, kako se počuti vaša ljubljena oseba, deliti trenutek s celo skupino prijateljev ali ohraniti stik z družino, nas Galaxy Tab A7 z Google Duo ohranja povezane, tudi ko smo narazen. Knox varnostna platforma omogoča večslojno zaščito z integracijo programske in strojne opreme ter tako varuje vaše osebne podatke pred zlonamerno programsko opremo in napadi. Samsung Kids vam pomaga ustvariti varno okolje, ki ga lahko vaši otroci uporabljajo za učenje in zabavo. Vključuje zabavne dejavnosti za vso družino, ki so poučne in spodbujajo razvoj. Preprosto pritisnite Samsung Kids na hitri plošči in začnite. Samsung Kids pomaga staršem ustvariti varno digitalno izkušnjo za svoje otroke, saj lahko nastavijo omejitve na čas uporabe, aplikacije in stike. Ponuja tudi poročila o uporabi za podroben pregled dejavnosti.

 

* Aparat je predmet komisijske prodaje, DDV ni posebej izkazan na podlagi 110. člena zakona o DDV

* Na rabljene aparate nudimo 3 mesece garancije, v kolikor originalna garancija poteče. Nerabljeni aparati imajo originalno garancijo proizvajalca.

 

 

Več informacij
Model Aparata Ne
Proizvajalec Samsung
Značilnosti Ne
Barva ni na voljo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB Silver SM-T505
Vaša ocena