LG G6/ H870 LIMETA Moder Fancy

LG G6/ H870 LIMETA Moder Fancy

LG G6/ H870 Zlat Smart Magnet

LG G6/ H870 Zlat Smart Magnet

Ovitek za LG G6/ H870 Mint Moder Fancy Preklopni

Ovitek za LG G6/ H870 Mint Moder Fancy Preklopni

LG G6/ H870 LIMETA Moder Fancy

noben
Preklopni ovitek "Fancy" bo poskrbel, da bo vaš telefon ostal nepoškodovan, istočasno pa nudil možnost uporabe kot stojalo in shrambo kartic, denarja ipd. Telefon vstavite v notranjost ovitka, kjer je ohišje izdelano iz TPU gela, ki se telefona popolnoma oprijema.
Redna cena 15,00 € Akcijska cena 5,99 €
Ni na zalogi
SKU
9219
Preklopni ovitek "Fancy" bo poskrbel, da bo vaš telefon ostal nepoškodovan, istočasno pa nudil možnost uporabe kot stojalo in shrambo kartic, denarja ipd. Telefon vstavite v notranjost ovitka, kjer je ohišje izdelano iz TPU gela, ki se telefona popolnoma oprijema. TPU gel poskrbi za ublažitev udarcev ter dodatno zaščiti hrbtno stran in robove telefona. Za zaščito sprednje strani poskrbi visokokakovostno umetno usnje, ki v zaprtem stanju obda telefon in prepreči praske na zaslonu. Če želite, lahko ovitek prepognete in ga uporabite kot stojalo za enostavnejše gledanje posnetkov. Magnetno zapiranje prepreči odpiranje ovitka, ko to ne želite, tako je poskrbljeno za maksimalno zaščito vaše naprave. Ovitek v notranjosti nudi dve reži za shranjevanje kartic in večji prostor za dokumente, denar in druge ploščate predmete. Ovitek je lahko tudi lep modni dodatek.

 

Lastnosti:

  • Zaščita z vseh strani
  • Kakovostno umetno usnje
  • Gumbi delujejo nemoteno
  • 2 odprtini za kartice in predal za papirnati denar
  • Vgrajen magnet za popolno zapiranje
  • Lahko se uporablja tudi kot stojalo za gledanje posnetkov
  • Priložena zaščitna vrvica za nošnjo okrog roke

 

Opomba:

Slika ovitka je lahko simbolična in lahko prikazuje splošni izgled tega ovitka in ne točno za navedeni model aparata. Ob naročilu boste seveda prejeli ovitek izdelan za naročeni model. 

Več informacij
Model Aparata ni na voljo
Proizvajalec Telone
Značilnosti ni na voljo
Barva Modra
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LG G6/ H870 LIMETA Moder Fancy
Vaša ocena