POGOSTA VPRAŠANJA

 

Ali si lahko izdelke pred nakupom ogledam in jih osebno prevzamem?

Izdelke si lahko ogledate v naši prodajalni v Slovenj Gradcu. Če želite izdelke osebno prevzeti, oddajte naročilo in kot način plačila izberite Osebni prevzem. S tem boste vaše artikle rezervirali. Vašo rezervacijo bomo držali 3 dni.  

 

Ali je izdelek točno tak kot na sliki? 

Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, vendar se lahko zgodi, da se katera izmed slik razlikuje od realnega stanja izdelka (npr. slika za ovitek ni za isti model). Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja. 

 

Kakšen je strošek poštnine? 

Strošek poštnine in pakiranja znaša 3,90 €, v primeru osebnega prevzema pa stroška pošiljanja ni. V kolikor bo vrednost vašega naročila presegla 50 €, je poštnina brezplačna. 

 

Kdaj lahko pričakujem dostavo naročila? 

Naročilo bo obdelano in odposlano v roku 2-3 delovnih dni,  razen za naročila s plačilom po predračunu, saj je potrebno počakati na uspešen prejem nakazila kupnine. 

 

S katero dostavno službo bo odposlano moje naročilo? 

Naročila odpošiljamo preko Pošte Slovenije. 

 

Kaj se zgodi, če me v času dostave ni doma? 

Pošiljka bo dostavljena s strani Pošte Slovenije. Če ob dostavi niste dosegljivi, vas bo paket počakal na najbližji poštni poslovalnici, prejeli pa boste obvestilo o pošiljki. 

 

Z naročenim artiklom nisem povsem zadovoljen, kako lahko izvedem menjavo? 

Izdelke nam vrnite na naš naslov, ki ga najdete na prejetem računu. Zraven pripišite vzrok vračila in artikle, za katere bi jih radi zamenjali. Priložite tudi račun. 

 

Ali odkupujete rabljene telefone, tablice, navigacije, pametne ure…? 

Aparate in naprave odkupujemo po predhodnem dogovoru v naši trgovini v Slovenj Gradcu. 

 

Kako poteka odkup rabljenega telefona? 

Po predhodnem dogovoru aparat prinesete v našo trgovino v Slovenj Gradcu, skupaj z vso pripadajočo opremo (originalna embalaža, baterija, polnilec, navodila, garancija, slušalke…) in potrdilu o lastništvu oz. račun. Aparat bomo v poslovalnici testirali 2-3 dni in vas nato obvestili ali bomo aparat ali napravo odkupili. Okvirno odkupno ceno vam bomo sporočili že pri prvem kontaktu. Če se odločimo za odkup, boste odkupnino prejeli takoj ob vašem ponovnem obisku poslovalnice.